Táskás, Karikás Szem ellen Byas Szemránckezelő

Sokan azt gondolják, hogy a sötét karikák, a duzzanatok és a ráncok a szem körül az élet természetes velejárói, amik ellen nem tehetünk semmit, egyszerűen el kell fogadnunk.

De jó ha tudja, hogy ez nem így van, mert egyáltalán nem kell együtt élnünk ezekkel a mindennapi életünket igencsak megkeserítő jelenségekkel.

Az egyedülálló hatékonyságú BYAS Szemránckezelő

A BYAS Move Eye Lifter szemkörnyékápoló a mikrovobrációs modulja segítségével könnyedén és gyorsan képes eltüntetni a szem alatti sötét karikákat, a duzzanatokat és a ráncokat is.

A BYAS Szemránckezelő rendszere páratlanul hatékonyan ötvözi magában a mikrovibrációs mélymasszázs technológiát és a teljes mértékben természetes eredetű bimolekuláris hyaluronsavat, mely speciálisan az érzékeny szemkörnyéki területre lett kifejlesztve.

A BYAS Eye Lifter eredményességének titka egyrészt a roppant finom mikrovibrációs eljárás, mely másodpercenként 158 rezgéssel masszírozza a különleges összetételű hyaluronsavat a szem környéki bőr mélyen fekvő rétegeibe.

Ez azért kulcsfontosságú, mivel az öregedés és a fáradtság jelei ezekben a mélyebb bőrrétegekben keletkeznek, így csak és kizárólag itt lehet ellenük fellépni. Erre pedig a hagyományos szemkörnyékápolók képtelenek, hiszen ezek csak a bőr legfelső rétegéig jutnak el, így semmiképen sem lehet hatékony és tartós eredményeket elérni általuk.

A BYAS Szemránckezelő másik elengedhetetlen sikerességi faktora a speciálisan kifejbyas-eye-move-lifterlesztett, teljesen természetes eredetű, változó molekulaméretű bimolekuláris hyaluron szérum.

Ennek a különleges hyaluronsavnak köszönhetően a nedvesség sokkal nagyobb területen és jelenősebb mennyiségben tud megkötődni a bőrben, ami miatt elképesztően rugalmas és selymes lesz a szem körüli bőrterület.

A hyaluronsav hatására a fibroblasztok ösztönzik a szervezet saját kollagén-és elasztintermelését, aminek következtében a bőr feszessé, rugalmassá és ellenállóvá válik.

A BYAS Eye Lifter intenzíven, de mégis nagyon kíméletesen tisztítja, hidratálja és feszesíti a szem környéki rendkívül érzékeny bőrfelületet. Éppen ezért elképesztően hatékonyan és gyorsan számolja fel a mimikai ráncokat és a szem alatti sötét karikákat, valamint a duzzanatokat is.

➜ Mit jelent ez az Ön számára?

A BYAS Eye Lifter használatával természetesen, kíméletesen és nagyon hamar eltűnhetnek a szem körüli mimikai ráncok és szarkalábak, s velük együtt a szem alatti sötét karikák és duzzanatok is.

S mivel a BYAS komplett szemránckezelő rendszerét akárhová magával viheti, ezért a nap folyamán bárhol és bármikor ragyogóvá, üdévé és kisimulttá varázsolhatja a tekintetét.

Ehhez mindössze maximum néhány percre lesz szüksége, így bármilyen fontos esemény, randevú vagy baráti összejövetel előtt újjávarázsolhatja a napi események és stressz hatására megviselt tekintetét.

➜ Legyen ezentúl minden reggel üde és ragyogó a tekintete!

Ha eddig egyenesen utálta a reggeleket, mert a tükörbe nézve szem alatti sötét karikák, duzzanatok és ráncok köszöntek Önre vissza, akkor most végre könnyedén változtathat ezen.

A BYAS EYE Lifter ezekre a problémákra gyors, hatékony és nem utolsó sorban tartós megoldást kínál.

A BYAS Szemkörnyékápoló rendszere:fb_szemranckrem

  • eltünteti az ébredés után tapasztalható sötét karikákat és duzzanatokat a szem alól,
  • nagymértékben csökkenti a könnyzacskók duzzadtságát,
  • kisimítja a kisebb és a nagyobb ráncokat is.

A BYAS Eye Lifter használatával mindenki elérheti az áhított feszes, kisimult, üde és vonzó tekintetet.

Ráadásul bárki által rendkívül egyszerűen és gyorsan használható, az eredménye pedig azonnal érezhető és látható.

Külön jó hír, hogy mindezért csupán a töredékét kell megfizetnie a hasonló eredményekkel kecsegtető, ám roppant drága luxuskozmetikumoknak és kezeléseknek.

A BYAS Szemkörnyékápoló rendszerhez elérhető cserepatron pedig még gazdaságosabbá teszi a használatát, hiszen így az első adag hyaluron szérum elfogyását követően csak a patront kell újra vásárolnia, melyhez még kedvezőbb áron juthat hozzá.