A biomolekuláris Hyaluronsav működése, hatékonysága

A BYAS Hyaluronsavas Szemránckezelő elképesztő hatékonysággal és gyorsasággal tünteti el a szem körüli ráncokat, szarkalábakat és a sötét karikákat, duzzanatokat is.

Bámulatos sikerességének titka egyrészt az egyedülálló mikroprocesszor vezérlésű mikrovibrációs technológia, másrészt pedig a teljesen természetes és speciálisan az érzékeny szem körüli területre kifejlesztett bimolekuláris hyaluronsav.

Egyedülállóan hatékony Hyaluronsav a BYAS-tól

A BYAS által speciálisan kifejlesztett bimolekuláris hyaluronsav változó molekulaméretű összetételének köszönhetően sokkal nagyobb felületen és jóval nagyobb mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, mint  a hagyományosan alkalmazott hyaluronsav tartalmú készítmények.

Ennek gyakorlati haszna pedig az, hogy ez a különleges hyaluronsav kivételesen hatékonyan tölti fel a bőrt nedvességgel, minek hatására még a mélyebb, vastagabb ráncok is kisimulhatnak a szem körül, ráadásul elképesztően gyorsan és látványosan.

A roppant eredményes arcfiatalító hatékonyságához nagymértékben járul hozzá, hogy a BYAS bimolekuláris hyaluronsavja arra ösztönzi a fibroblasztokat, hogy többet termeljenek a szervezet saját természetes kollagénjéből, ami bársonyosan puhává és fiatalosan rugalmassá varázsolja még az érett, megviselt bőrt is.

Ezt a mesés ránctalanító hatást csak még tovább fokozza a BYAS hyaluronsavban található speciális aminosav komplex, mely legfontosabb tulajdonsága, hogy gátolja a kollagén és az elasztin lebomlását, miközben támogatja regenerálódásukat.

BYAS Szemránckezelő mindezeknek az egyedülállóhatásainak köszönhetően rugalmasságot, feszességet, tömörséget és ellenállhatatlan szépséget kölcsönöz a szem körüli arcbőrnek.4

Teljesen természetes összetétel

A BYAS EYE Lifter által alkalmazott hyaluronsav 100%-ban természetes, növényi eredetű, ezért kivételes hatékonysággal tud beépülni a bőrbe, ráadásul nem képes semmilyen fertőzést vagy allergiás reakciót sem előidézni.

Szigorúan ellenőrzött német beszállítóktól származnak az alapanyagok, mely biztosíték a mindenkori kitűnő minőségre.

A BYAS által kifejlesztett váltakozó molekulaméretű hyaluronsav az elérhető legtökéletesebb minőségű, amellyel korábban csak és kizárólag exkluzív szépségszalonokban lehetett találkozni.

A BYAS Szemránckezelője tehát kivételes hatékonysággal kombinálja magában a bőr mély rétegeibe behatolni képes mikrovibrációs eljárást és a roppant kivételes ránctalanító képességekkel megáldott bimolekuláris hyaluronsavat, melyeknek köszönhetően a szem körüli érzékeny bőr szinte azonnal visszanyerheti feszességét, rugalmasságát és bársonyos puhaságát.